Tråkigt med hyresrätt

Jag personligen skulle aldrig kunna tänka mig att bo i hyresrätt. Så tråkigt att inte få ändra ”min” bostad som jag själv vill. Jag älskar ju att inreda. Även om det går att göra mycket med möbler och textiler, så spelar väggar och golv en stor roll.

Det går såklart att ändra ändå men hur roligt är det att jag måste återställa det. Tänk som med vårt badrum vi håller på att renovera. Vi har lagt ner väldigt myckettid och pengar på det. Tänk vad det ska kännas i hjärtat att behöva riva upp det för att återställa det till någon tråkigt standardmall.

När vi köpte våran bostadrätt så var vi inställda på att renovera det till vår smak. Vi mötte mäklaren på Liljeholmen och bilder och så hade jag sett på nätet innan. Det är väldigt skönt att det finns så mycket bilder på nätet, det underlättar sökandet av bostaden. Vår lägenhet var såklart bebolig men jag skulle ändå klassa den som renoveringsbojekt. Fast det gör jag med alla bostäder som inte har min smak. Fast fördelen med att de inte är lyxrenoverade är att de är lite billigare. Det tycker jag är bättre så att jag själv får välja tapeter och så. Håller ni inte med?
dhklsdddd
(Jag älskar denna tapet från Boråstapet som Hanna Werning har designat)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s